Előfizetői tartalom

Most érdemes venni? Megüresedett családi házak, modern lakások a főváros közelében

Portfolio
A Dunakanyar kapujában, a Pilis és a Duna alkotta hegyek és sík vidék találkozásánál, gyönyörű természeti környezetben fekvő kisvárosok érthető okokból keltik fel a főváros környéki agglomerációs településeket ingatlanpiaci szempontból figyelő befektetők érdeklődését. Ingatlanpiaci körképünk során ezúttal Szentendre és Pomáz térségét szemeltük ki, a szélesebb körű áttekintés érdekében a régióval foglalkozó ingatlanpiaci szakértőkkel beszélgetett a Portfolio.hu.: Szabó Ferenc, a Korzó Immo Kft. Ingatlanbank partner-tulajdonosa és Pál Sándor, a Pilis-Dunakanyar Ingatlaniroda értékbecslője, irodavezetője nyújt segítséget az érdeklődőknek.

A művészek városa és a Pilis kapuja. A Budapest irányából autóval, HÉV-, autóbusz- és sétahajó járatokkal könnyen megközelíthető Szentendre elsősorban művészetével és kultúrájával ragadja magával a látogatót. A város kedvelt kirándulóhely, évente több millió turista keresi fel a világ minden tájáról. Több mint kétszáz képző- és iparművész, valamint író...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés