Előfizetői tartalom

Megkezdte a KVI az állami ingatlanok eladását - vártnál kevesebb bevétel jöhet idén a büdzsébe

Portfolio
Az előzetesen kalkuláltnál magasabb összegért, több mint négymilliárd forintért sikerült eladni a Kincstári Vagyoni Igazgatóságnak (KVI) abból a több mint 100 ingatlanból az elsőt (Vigadóhoz közeli állami ingatlan), melyek értékesítésére még az idén sor kerülhet, ennek ellenére 2005-ben a büdzsé valószínűleg a várt 30 milliárdnál kevesebb bevételre számíthat a KVI-től - írja a Világgazdaság. Az épületek eladásáról még márciusban határozott a szervezet.

Jelenleg a Kinizsi laktanya van eladósorban, de tíz napon belül újabb négy-öt nagy értékű épület, vagyonelem pályázatai jelennek meg. A tervek szerint az ingatlanokat nemcsak a Magyar Közlönyben hirdetik meg, hanem országos napilapban is, illetve ingatlanközvetítő cégekkel is felveszik a kapcsolatot. A Pénzügyminisztérium cash-flow-terve idénre az értékesítésekből 33.2...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés