Előfizetői tartalom

Több tízezer új lakás vár gazdára - Hol, mit, mennyiért?

Portfolio
Több tízezer újépítésű lakás keresi gazdáját Budapesten, csak nagyobb fővárosi fejlesztés alatt lévő projektekben több mint 20,000 lakás lép be a piacra alaposan erősítve a kínálati oldalt. A most épülő lakások eladása valószínűleg nem lesz a legkönnyebb feladat, főleg mivel a következő két évben nem számíthatunk a kereslet erőteljes fellendülésére.

Húszezer lakás eladó. A kínálat tehát bőséges. A lakások négyzetméterára 230-240 ezer forinttól indul, határ a csillagos ég. A következő évek vásárlási kedve dönti el, hogy jó lóra tettek-e a fejlesztők. A jó helyen lévő, jól tervezett, kedvező ár-érték arányt biztosító, vagy az exkluzív lakások értékesítésével a hatalmas kínálat ellenére nincs sok gond...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés