Előfizetői tartalom

1 mrd EUR tőkével új ingatlanberuházó érkezik a régióba

Portfolio
Az ingatlan fejlesztéssel, beruházással és pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó Dawnay Day valamivel több mint 1 mrd EUR-t (750 m GBP) szándékozik befektetni Közép és Kelet-Európa ingatlanpiacán. A Financial Times értesülése szerint a londoni tőzsdei bevezetés előtt álló társaság a hivatalos bejelentést ma fogja megtenni a terjeszkedést illetően.

A pénzügyi lap információi szerint a csoport Dawnay Day Carpathian néven külön leánycéget alapít a közép-kelet-európai tevékenységére. Az elsődleges célországok a következők: Magyarország, Bulgária, Cseh Köztársaság, Lengyelország, Románia, Szlovákia és Horvátország. Az új társaság tevékenységéhez 150 m GBP-t kíván intézményi befektetőktől bevonni. A Dawnay...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés