Előfizetői tartalom

4 millió euróért értékesített ingatlant a MOL

Portfolio
A MOL Rt. megbízásából az ESTON International Rt. értékesítette az olajipari társaság IX. kerület Közraktár utca 30-32. szám alatt található épületét. Az üzletkötést bonyolító ingatlan-tanácsadó cég elnök-vezérigazgatója, Salamon Adorján elmondta, hogy cégük hatékony közreműködésével a már régóta piacon lévő épület adás-vétele rendkívül rövid idő alatt, kevesebb, mint két hónapon belül zajlott le. A tranzakció értéke közel 4M EUR volt.

A jelentős dunai panorámával rendelkező ingatlan a IX. kerület Belső-Ferencvárosi régiójában található, a belváros közelében. Az utóbbi években látványos változások színtere a IX. kerület - a Duna-parti részen kulturális centrum épült, s elkezdődött a középvárosi kerületrész rehabilitációs programja is. A környék keresettségét jól jelzi, hogy az épület környezetében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés