Előfizetői tartalom

Siralmas hírek az ingatlanpiacról: vevőre váró telkek, házak Buda vonzáskörzetében

Portfolio
A nyugodt, zöldövezeti környezet, a tiszta levegő valamennyi család vágyott élettere, főként akkor, ha a megfizethető áron vehető tulajdonba és a földrajzi közelség miatt nem feltételenül kell lemondani a főváros nyújtotta előnyökről. Ingatlanpiaci áttekintésünk következő állomása a Budapest környéki agglomeráció egyik ékessége, a Zsámbéki-medence és a Budai-hegység környezete, olyan településekkel, mint Telki, Budakeszi és Solymár. A szélesebb körű áttekintés érdekében ezúttal is két, a régióval foglalkozó ingatlanpiaci szakértővel beszélgetett a Portfolio.hu.: Székely Ferenc, a Telki Ingatlan Kft.

vezetője és Varga István, a Varga Ingatlaniroda vezetője nyújt segítséget a befektetőknek. Stagnáló piac, siralmas állapotok. Portfolio.hu: Milyen folyamatok jellemzik a Budai Tájvédelmi Körzet közelében elhelyezkedő Zsámbéki-medence agglomerációs településeinek (Telki, Budajenő, Perbál, Tök, Tinnye, Zsámbék, Herceghalom, Páty, Biatorbágy) ingatlanpiacát? Székely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés