Előfizetői tartalom

Érdemes bérelni Székesfehérváron

Portfolio
Érdemes bérelni Székesfehérváron. A Budapest környéki áraknál jóval olcsóbban 2-3 euró/négyzetméteres árért lehet bérelni havonta ipari ingatlanokat. A város mellett szól a nagy kínálat, illetve a kitűnő elhelyezkedés. Akinek logisztikai szempontból nem létkérdés a budapesti jelenlét, annak valós alternatívát kínálhat a dunántúli város. Csiszér Máriával az AREX fm Kft ingatlanhasznosítási menedzserével beszélgettünk a város ipari ingatlan piacáról. Portfolio.hu: Budapest határában megszokhattuk a semmiből felépülő logisztikai bázisokat, de Székesfehérváron mit is értünk az ipari ingatlanok piacán?

Csiszér Mária: Ingatlanhasznosítási szempontból az ipari ingatlanok piacán az ipari parkokat értjük, amelyből részben a régi nagyvállalati örökség, részben az új fejlesztések eredményeképpen több is található Székesfehérváron. A szocialista nagyvállalatok volt telepein a tevékenység megszűnése, illetve összehúzódása miatt számos hely szabadult fel, amelyeken most...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés