Előfizetői tartalom

Újabb fejlesztés a Wallis Ingatlantól

Portfolio
Immár szerkezetkész a Wallis Ingatlan Rt. Váci úti ingatlanfejlesztésének végső fázisa, a Danubius IV. Irodaház. Az új irodaépületet 2005 augusztusában adják át. Az építkezés másfél évvel a Danubius Irodaház harmadik egységének elkészülte után indult el tavaly júniusban. A beruházás befejeztével a Danubius Irodaház komplexum közel 18,000 m2 területen nyújt majd irodaterületet az épület már meglévő és új bérlői számára egyaránt.

A Danubius IV. bruttó összes szintterülete 12,600 m2 a felszínen, valamint 3,800 m2 szint alatt. Az új szárny 7 szinten kínál 8,750 m2 modern, a legkorszerűbb technikával és szolgáltatásokkal ellátott irodaterületet. Az épület kedvező fekvésének és modern építészeti megoldásainak köszönhetően kiváló fényviszonyok, gondozott belsőudvar és tetőkert várják a majdani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés