Előfizetői tartalom

Ingatlan-beruházások a fővárosban és az agglomerációban 2004-ben és 2005-ben

Portfolio
A Studio Metropolitana Urbanisztikai Kutató Központ Kht. és az E-Build Információs és Tanácsadó Kft. tanulmányt készített a főváros és az agglomeráció elmúlt évi és várható ingatlan-beruházási tendenciáiról. A tanulmány a térség 2004-es ingatlan-beruházási folyamatainak első, projektadatokkal is megalapozott elemzése, amely elsőként tesz közzé nem csak makroszintű adatokkal alátámasztott, a régió 2005-ös várható építési tevékenységére vonatkozó becslést. Az alábbiakban az elemzést tesszük közzé.

Összefoglalás. Lakóépületek A projektadatok elemzése igazolja, hogy kizárólag az építési és a használatba vételi engedélyek számának alakulásból nem lehet érvényes következtetésekre jutni egy-egy időszak tényleges lakásépítési tevékenységére vonatkozóan. Míg a KSH 2004-re vonatkozó adatai a Budapest területére kiadott lakásépítési engedélyek számának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés