Előfizetői tartalom

Fürdő, 5 csillagos hotel, sikló... - Milyen lesz a Kempinski Hotel & Spa RÁC?

Portfolio
Dr. Kolber István tárca nélküli miniszter és Reto Wittwer, a Kempinski Hotels SA. elnök-vezérigazgatója jelenlétében került sor a Kempinski Hotel & Spa RÁC alapkő letételére. A közel 5 milliárd forintos beruházás célja a Rác Fürdő eredeti pompájának helyreállítása és egy termál komplexum létrehozása. A beruházás várható befejezése 2006. szeptembere.

"A Rác Termál Komplexum kiemelt jelentőségű és egyedi potenciállal rendelkező beruházás. A felújított török fürdő és az exkluzív 55 szobás szálloda és szolgáltató egységek méltán emelhetik hírét Magyarország gyógyfürdőinek. Célkitűzésünk, hogy Magyarország kedvelt és látogatott gyógy-, wellness-, és spa központtá váljon Európában és ezen törekvésünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés