Előfizetői tartalom

Magyar-kanadai lakáspolitikai együttműködés indul

Portfolio
Lakásügyi fejlesztésekkel kapcsolatos két esztendőre szóló együttműködésről írtak alá szándéknyilatkozatot kedden, Budapesten. A magyar-kanadai együttműködés célja, hogy minél több magyar állampolgár juthasson kedvező feltételekkel otthonhoz, miközben az állam és a lakásvásárlók is nagyobb anyagi biztonsággal számolhatnak a hitelügyletek során.

Kolber István regionális fejlesztésért és felzárkóztatásért felelős tárca nélküli miniszter és Robert Hage, Kanada nagykövete, a Canada Mortgage and Housing Corporation (CMHC) szövetségi vállalat képviseletében szándéknyilatkozatot írt alá a két ország közötti lakáspolitikai együttműködés kereteiről. A dokumentum aláírói lehetőséget látnak a két ország szakembereinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés