Előfizetői tartalom

Siotour- elindult az intenzív fejlesztési program

Portfolio
Jelentős beruházással megújulnak a Balaton déli partján található kempingek. A Siotour öt évre tervezett, és több milliárd forintba kerülő fejlesztési programjának keretében néhány év alatt az összes balatoni kempinget nyugat-európai szintűvé fejlesztik. Ennek első lépéseként több százmillió forintos befektetéssel négycsillagossá alakítják a siófoki Aranypart kempinget és magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtanak a cég többi kempingjében is.

A jelenleg kétcsillagos Aranypart kemping a tervezett fejlesztések után eléri a négycsillagos besorolást. Megszépül a kemping területén található 30 üdülőház is - teljes belső felújításuk júniusra fejeződik be. Az elkövetkezendő években kezdődő korszerűsítésekkel tovább növelik a kétcsillagos siófok-sóstói Ifjúság, a balatonszemesi Lidó, a fonyódi Napsugár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés