Előfizetői tartalom

Olcsóbb lett Budapest

Portfolio
Olcsóbbá vált az ipari és logisztikai ingatlanok bérlése Budapesten világviszonylatban. Budapest tavaly óta négy hellyel került hátrébb a rangsorban, így jelenleg az ipari ingatlanok bérleti díja szempontjából a világ huszadik legdrágább helye, olvasható a Business Space Across the World idei kiadványában, melyet a Cushman & Wakefield Healey & Baker (C&W/H&B) - a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlan tanácsadó cég európai divíziója - készített.

Az Európai Uniós csatlakozás óta Magyarország, Csehország, Szlovákia és Lengyelország kulcsfontosságú célponttá váltak a logisztikai és szállító cégek, valamint a gyártó cégek körében. A négy ország mindegyike költséghatékony megoldást kínál az ipari cégek számára. A rangsor alapján Magyarország a huszadik, Csehország a huszonnegyedik, Szlovákia a huszonötödik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés