Előfizetői tartalom

Ki nyeri az outletharcot? - A héten indul a csata

Portfolio
Várhatóan alaposan átrendezi a márkás ruházati termékek kiskereskedelmét a hamarosan megnyíló Budapest környéki két outlet központ, amelyek jelentősége az ingatlanpiac szempontjából sem alacsony. Ugyanakkor a hagyományos márkás ruhákat kínáló boltoknak nem csak a kifutó, maradék készleteket árusító boltokkal kell megküzdeni, hanem azokkal a frissen megjelenő/megjelent ruházati óriásokkal (Zara, C&A, H&M), amelyek valószínűleg jelentős szeletet hasítanak ki a piacból.

Az outlet piacon hatalmas a versengés, hiszen hamarosan - 25-25 millió eurós beruházással - két bevásárlóközpont nyitja meg kapuit Budapest mellett. Az elsőségért vívott harcot a nagy hirtelenjében Premier Outlet centerre átkeresztelt Budapest Outlet Center fogja nyerni, amelynek üzleteibe már november 11-én beléphetnek az olcsó márkás cikkekre vágyó vásárlók. A Raiffeisen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés