Előfizetői tartalom

Új loft-beruházás Budapesten - ezúttal irodaház

Portfolio
A Wallis Ingatlan Rt. a IX. kerületben megvásárolta a Máriássy u. 5-7. szám alatti ingatlant, amelyen a 20-as években épült, volt Borjúvásárcsarnok épülete is áll. A társaság még az idén meg kívánja kezdeni a helyi védettségű épület loft jellegű rekonstrukcióját, valamint annak közvetlen szomszédságában egy új, modern irodaház építését. A két épületből álló, különleges építészeti megoldásokkal bíró irodaház-együttes mintegy 8.800 m2-en kínál kiváló minőségű és ár/érték arányú irodaterületet olyan egyediséget kereső bérlők számára, akik patinás, presztízsértékű, építészetileg is érdekes munkakörnyezetben szeretnének dolgozni.

A kerület ferencvárosi része egyike Budapest leggyorsabban és legdinamikusabban fejlődő új irodai és kulturális területeinek. Az ingatlan közvetlen környezetében, az új Kerületi Szabályozási Terv a Máriássy Ház épületeinek központi szerepet szánva új intézményi-, lakó- és kulturális tömb létrehozásának lehetőségét teremti meg. Az irodaterületek kialakításánál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés