Előfizetői tartalom

Nagykanizsa Ipari Park-Logisztikai Központ II. üteme a GE Hungary Rt. számára, a Merkantil Ingatlan Lízing Rt. finanszírozásában

Portfolio
Nagykanizsai Ipari Park területén elkezdődött a Merkantil Ingatlan Lízing Rt. (MIL Rt.) és a General Electric (GE) Hungary Rt. Fogyasztási Termékek-Fényforrások üzletága együttműködése alapján, tavalyi évben megvalósult Logisztikai Központ II. ütemének kivitelezése. A bővítés megvalósításáról a felek szeptember elején írtak alá Bérleti szerződést.

Az új, mintegy 8500 m2-es, iroda és szociális blokkal, parkolókkal kiegészített magasraktár tárolókapacitása megközelíti a meglévő épületét. Funkciója, az eredetihez hasonlóan elsősorban a Nagykanizsai Fényforrásgyár kiszolgálása. A megvalósítás költségei cca. 800 millió Ft-ot tesznek ki, a befejezés 2004. decemberében várható.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés