Előfizetői tartalom

Magyar ingatlanpiac: a globalitás bűvöletében (Resource)

Portfolio
A nyári uborkaszezonnak még nincs vége, ennek ellenére több olyan döntés is született a gazdasági szférában, amely ha szeptemberben nem is, de a közeljövôben jelentôs hatással lehet a piaci viszonyokra. Az általunk megkérdezett szakértôk úgy vélik, a kínai hátterű acélár-emelkedés legalább akkora hatással van a magyar viszonyokra, mint az a kérdés, hogy megépül-e végre az északi összekötô híd a fôvárosban, vagy sem. A ReSource kerekasztal-beszélgetésének tagja szerint Magyarország ma már a globális piac része, de a politika még csak kullog az események után, ezért a hazai gazdaság több szempontból is lemaradhat a környezô országokkal szemben.

Végre megszületett a bírósági döntés az északi összekötô híddal kapcsolatban. A környezetvédôk hiába tiltakoztak megépítésével kapcsolatban. Mennyire befolyásolja ez az ingatlanpiaci viszonyokat a fôvárosban? Várható ezen a területen áremelkedés? Soóki-Tóth Gábor: A mai fejlesztési tervek szerint két híd is épülhet a fôvárosban. Az egyik északon Budát kötné...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés