Előfizetői tartalom

Merkantil Ingatlan Lízing: az Eagle Ottawa új szolnoki üzem és irodaépület alapkőletétele

Portfolio
2004. június 15-én ünnepélyes keretek között került sor Szolnokon az Ipari Parkban az Eagle Ottawa Hungary Kft. új szolnoki üzem és irodaépület alapkőletételére, melyen Botka Lajosné Szolnok Megyei Jogú Város polgármestere, Edward Carlyle az Eagle Ottawa európai divízió ügyvezető igazgatója, Mike Smith az Eagle Ottawa Europe termelési alelnöke, és Tóth-Deme Miklós a beruházó Merkantil Ingatlanlízing Rt. vezérigazgatója vett részt.

Az Ipari Park építése az évtized legjelentősebb zöldmezős beruházása Szolnokon. A város megtartó ereje és a fizetőképes kereslet növelése érdekében rendkívül fontos, hogy újabb termelő beruházások telepedjenek le, s a városban lévő szabad kapacitásokat lekössék. A 135.000 fős vonzáskörzetű, jelentős iparral rendelkező város célja ismételten a régió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés