FONTOS Majd 40 éves mélypontról fordult vissza jen: ez a részvényeidet sem kíméli!
 
Előfizetői tartalom

Európa Lakókert épül Árpádföldön

Portfolio
A XVI. kerületben 2005 folyamán épül meg teljes egészében a 1,5 hektáros területen elhelyezkedő Európa Lakókert, mely 19 darab, egyenként átlagosan 11 lakásos, 2 szint + tetőteres házakból álló, korszerű épületegyüttes lesz. A lakások mérete 35 és 100 négyzetméter között változik, végleges kialakításuk a vásárlói igények figyelembe vételével történik. A házak közötti zárt parkban a tervek szerint játszótér épül a területen lakó gyermekek számára. Az Európa Lakókert a Budapesti út - Vágás u. - Felsőmalom u. - Gesztenye u. által határolt területen helyezkedik el. Autóval az Örs vezér térről a Veres Péter és az Ostrom úton keresztül közelíthető meg, míg tömegközlekedéssel az Örs vezér térről a 31-es autóbusszal, illetve HÉV-vel érhető el.

Lakásárak az Európa Lakókertben: 280 000 Ft-tól A vásárlók jelentős része a kerületi lakosokból kerülhet ki, illetve azon fővárosi és a csatlakozó agglomerációs területen lakókból, akik igénylik a nyugodt, csendes, ugyanakkor modern lakókörnyezetet, s a városközpont gyors, tömegközlekedéssel végig kötöttpályás megközelítési lehetőségét. A nagy érdeklődést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés