FONTOS Majd 40 éves mélypontról fordult vissza jen: ez a részvényeidet sem kíméli!
 
Előfizetői tartalom

Hamarosan outlet..

Portfolio
A Raiffeisen Ingatlan Rt. és brit partnere, a Miller Developments nagy erőkkel dolgozik biatorbágyi létesítményük megvalósításán - áll a Raiffeisen Ingatlan Rt. mai közleményében. A Budapest Outlet Center idén októberben nyitja meg kapuit a látogatók előtt. A helyszíni kivitelezési munkákat az üzemeltető GVA Grimley Outlet Services is aktívan figyelemmel kíséri, és már javában egyeztet a bérlőkkel a bérlemények kialakításáról és a nyitásra való felkészülésről.

A GVA együttműködik a Raiffeisen Ingatlan Rt-vel, aki a fejlesztés mellett a létesítmény műszaki üzemeltetését is ellátja majd. A generálkivitelező Középületépítő Rt. már tavasszal megkezdte a munkálatokat és az I. ütemben átadásra kerülő 13.500 nm területen többek között olyan neves márkákkal talákozhatunk majd, mint a Nike, Tom Tailor, Camel Active, Mexx, Budmil...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés