Előfizetői tartalom

Nincs szükség szigorításra a lakáspolitikában - Draskovics

Portfolio
Draskovics Tibor pénzügyminiszter a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének budapesti rendezvényén kijelentette, hogy nincs szükség érdemi változásokra, szigorításokra a lakáspolitikában. A pénzügyminiszter kiemelte, hogy 1994-óta április 1-én először nő a családok számára elérhető, új lakás vásárláshoz felhasználható szociálpolitikai kedvezmény. 2 gyermekes családok részére 2 m Ft önerőt jelent az állami támogatás.

Draskovics Tibor elmondása szerint a kormány dolgozik az illetékszabályozás olyan jellegű változtatásán, mely az első lakás vásárlása esetén a jelenleginél nagyobb kedvezményeket biztosítana - írta az MTI. A pénzügyminiszter úgy vélte, hogy az ingatlan szektorból az indokoltnál lényegesen kevesebb ÁFA folyik be a költségvetésbe. Ezen a területen pozitív elmozdulást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés