Előfizetői tartalom

Megingott a Pilis-Invest?

Portfolio
Az ingatlan befektetési szövetkezetek utolsó talpon maradt bástyája is meginogni látszik. A VG értesülése szerint március 2-től a szövetkezeti részjegy megállapodásokra nem teljesít kifizetéseket a társaság. A Pilis-Invest, csakúgy mint a Baumag, a piacon több éves múlttal rendelkezett, s valós ingatlanbefektetéseket is végrehajtott (ez utóbbi sajnos már nagy eredménynek számít). A Baumagnál mindeközben csalás gyanúja miatt rendőrségi nyomozás indult.

A Pilis-Invest hat évvel ezelőtt kezdte meg tevékenységét piliscsabai ingatlan befektetésekkel. A befektetési portfólióba lakópark, üdülő komplexum, golfpálya és lovagló park tartozik. Csakúgy mint a Baumag esetében, nem értjük, hogy valós ingatlan vagyon esetén miért nem tud alternatív finanszírozási forrásokat találni a társaság likviditási problémáinak megoldására....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés