Előfizetői tartalom

Lakásból otthont - az OBI Békéscsabán nyit

Portfolio
Békéscsabán nyílik az OBI Áruházlánc 14. áruháza. A 8000 m2 eladótéren és 3000 m2 Kertészeten, 92 főt foglalkoztató áruház a régióban elsőként áll majd az otthon javítási, felújítási munkálatokat végzők és a kertészkedők rendelkezésére. A beruházás értéke megközelíti a 2 milliárd forintot, melynek finanszírozásában a Merkantil Ingatlan Lízing Rt. támogatta a vállalatot. Az OBI Áruházlánc középtávú tervei szerint 5 éven belül 25 áruházzal állnak majd a vásárlók rendelkezésére.

"Arra törekszünk, hogy a régió lakóinak otthonteremtéshez kapcsolódó igényeit első számú áruházként magas színvonalon elégítsük ki. Fő célunk, hogy vásárlóink örömmel térjenek be hozzánk és elégedetten távozzanak tőlünk a széles termékválasztéknak és a vevőbarát kiszolgálásnak köszönhetően." - mondta Tóth Péter, az új áruház vezetője. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés