Előfizetői tartalom

80 nm-es lakás 100 m Ft felett - Budapest legdrágább lakásai

Portfolio
Az "olcsón venni és drágán eladni" stratégiának is van alternatívája, mégpedig az "egyedi értéket venni drágán és ezt még drágábban eladni", mondván a befektetési célpont egyedisége az árnövekményben is meg fog nyilvánulni. Távol áll tőlünk, hogy az ingatlan piaci befektetések terén határozott véleményt fogalmazzunk meg a jövőbeli árnövekedést illetően, mindazonáltal érdemesnek tartjuk bemutatni, hogy hol és milyen áron kínálják eladásra Budapest legdrágább lakásait.

1., új építésű lakások Az újépítésű lakások piacán a fővárosban ma már a 250 ezer Ft /nm-es ár az alsó kategóriát képviseli, a jelentős kínálattal rendelkező középmezőnyre pedig a 290-350 ezer Ft-os ársáv jellemző. Az alábbi összesítés csupán a nagyobb volumenű lakás építési projekteket tartalmazzák, az egyedi pár lakásos luxus projekteket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés