Előfizetői tartalom

Irodapiaci trendek- piacmozgató OTP

Portfolio
A negyedév során bérbeadott területek összmennyisége valamivel meghaladta a 27,000 négyzetmétert, mely csökkenést jelent az előző időszakhoz képest. Megjegyzendő továbbá, hogy a figyelembe vett területek mintegy 20%-a szerződés-hosszabbításokhoz kapcsolódik- áll a Budapesti Ingatlantanácsadók Egyeztető Fóruma (melynek tagjai: CB Richard Ellis, Colliers, Cushman & Wakefield Healey & Baker, DTZ és Jones Lang LaSalle) a budapeasti irodapiacról írt tanulmányában. Az OTP költözése jelentősen növelte a kihasználatlansági rátát.

A Bank Centerben, az East-West Business Centerben és a nemrég elkészült Belle Époque-ban is több kisebb bérleti szerződés született, míg az építés alatt álló Center Point két újabb bérlővel gazdagodott. További jelentős tranzakciót kötött a Concorde az Alkotás Pointban, a Merck a Dorottya Udvarban, valamint a Unisys az Óbuda Gate-ben.Az első negyedévhez hasonlóan az utóbbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés