Előfizetői tartalom

Átadták a Polar Centert - lényeg a kihasználtság

Portfolio
Az egyik vezető hazai ingatlanfejlesztő cég, a Wallis Ingatlan Rt. a Könyves Kálmán körúti irodaházai közül átadta második irodaépületét. A IX. kerületi két irodaingatlan közel 3,5 milliárd forintos beruházással épült. A Polar Center irodahelyiségeit már az átadás előtt több mint 70%-ban lekötötték a leendő bérlők, így az épület földszintjén hamarosan megnyílik a SAAB kizárólagos magyarországi forgalmazója, a Polar Mobil Kft. bemutatóterme és szervize.

A részvénytársaság további két bérlővel folytat előrehaladott tárgyalásokat, amelyek lezárulásával Ferencváros legújabb irodakomplexuma hamarosan legalább 80%-ban megteltnek tekinthető. Ugyanakkor a Polar Center közvetlen tőszomszédságában álló - az alig egy éve elkészült - Bajor Center irodaházat a Wallis Ingatlan tavasszal 100%-ban kiadta hosszú távú irodabérleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés