Előfizetői tartalom

Budapesti irodapiaci jelentés - visszaesőben az építési projektek

Portfolio
Nem hozott különösebb izgalmakat az első negyedév a budapesti irodapiacon. Az év első három hónapjában mindössze egyetlen új épület került átadásra, a bérbeadott irodaterületek mennyisége nagyjából a várakozásoknak megfelelően alakult. A minimális új kínálat következtében folytatódott a korábbi csökkenő tendencia, így március végére húsz százalék alá került a kihasználatlansági ráta - áll a DTZ ingatlanpiaci jelentésében.

A DTZ információi szerint az idén piacra kerülő új irodák összterülete 100.000 m2 körül várható, ezzel 2003-ban ismét kisebb mértékben bővül a kínálat, mint az előző évben. Az első negyedévben kizárólag a Buda belső részén található Belle Époque irodaház kivitelezési munkái értek véget, így a teljes modern bérirodaállomány mindössze 1.100 négyzetméterrel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés