Előfizetői tartalom

25%-kal esett vissza a lakásépítés Budapesten

Portfolio
2003 első negyedévében 4,400 új, befejezett lakásra adták ki a használatbavételi engedélyt az építésügyi hatóságok, s 10 és félezer új lakás építése kezdődhetett el a kiadott új engedélyek alapján - közölte a KSH. A használatba vett lakások száma 7%-kal kevesebb, az új lakásépítési engedélyeké 13%-kal több, mint az előző év azonos időszakában volt.

2003 első három hónapjában 7%-kal kevesebb lakást vettek használatba, mint egy évvel korábban. A felépített lakásterület szerint ugyanakkor csak 4%-os csökkenés következett be, mivel az új lakások ebben az időszakban átlagosan 3 m2-rel nagyobb alapterülettel épültek (99 m2 az átlagos nagyság). Az országos lakásépítés alakulását, a felépített lakások jellemzőit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés