Előfizetői tartalom

Hogy áll az irodapiac az USA-ban? - Hasonló problémák

Portfolio
Már-már unalomig ismétlik a piaci szakemberek a magyar irodapiac nehézségeit tanúsító jeleket, a csökkenő kihasználtsági ráta süllyedő bérleti díjakkal való ötvöződése erőteljesen csökkenti a szakma szereplőinek hivatalból való optimizmusát. A pesszimizmusra okot adó magyar hírek tükrében érdemes átnézni a tengerentúlra, s áttekinteni az amerikai irodapiac aktuális helyzetét.

Több ezer virtuális kilométer magunk mögött hagyása után a tengerentúlon sem tapasztalhatunk semmi szokatlant, a szakma szereplői szintén csökkenő kihasználtságról és süllyedő bérleti díjakról számolnak be. Ráadásul az idei kilátások sem túl rózsásak, piaci szakértők szerint az év végéig kell várnunk arra, hogy átélhessük a mélypontot.A Reis Inc. amerikai piackutató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés