Előfizetői tartalom

Teltház az irodaházban

Portfolio
A Wallis Ingatlan Rt. a közelmúltban írt alá hosszú távú irodabérleti szerződéseket a Danubius irodaházára a HENKEL Magyarország Kft-vel és a Biggeorge's International Rt-vel. Az irodapiaci előrejelzések óvatosságra intő prognózisai ellenére a Danubius épületeinek 100%-át sikerült kiadni. A 2002. negyedik negyedéves adatok szerint a fővárosi irodák kihasználtsága 73-78% között mozog és csak lassú javulás várható ebben az évben.

A HENKEL összesen több mint 550 nm területet bérel, miközben a Wallishoz köthető Biggeorge's International Rt., ugyancsak jövő hónap elején veszi birtokba a Danubius Házban a 313 négyzetméternyi bérelt irodaterületet. A Wallis Ingatlan Rt. fejlesztésében 2001 októberében fejeződött be a Danubius Irodaházak harmadik fázisának építése és várhatóan 2003 őszén megkezdődnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés