Előfizetői tartalom

Wallis irodaházak: bérlők kerestetnek

Portfolio
A Jones Lang LaSalle mai bejelentése szerint a társaság a közelmúltban co-exkluzív megbízást kapott a Wallis Ingatlan Rt. két fázisban megépülő projektjére, a Bajor Center és a Polar Center irodaházak bérbeadására. Az építkezés első fázisa ez év elején befejeződött, míg a második fázis jövő év tavaszán kerül átadásra. A JLL társügynöksége a Biggeorge's.

A két irodaház a Bajor Center és a Polar Center azonos telken helyezkedik el a Könyves Kálmán krt. és a Lenkey János utca sarkán a Lágymányosi híd szomszédságában. A Bajor Center építését 2002. áprilisában befejezték, és már olyan nagynevű cégek bérlik az épület több mint 60%-át, mint a BMW bemutatóterme a földszinten, EMI Zenei Kiadó, a Boston Scientific és az ERDÉRT...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés