Előfizetői tartalom

Újdonságok az irodapiacról (DTZ)

Portfolio
A viszonylag gyenge első félév után jelentős meglepetést okozott a piac szereplőinek, hogy a harmadik negyedévben ismét rekordmennyiségű modern irodaterületet adtak bérbe. Emellett mindössze két kisebb új épületet adtak át az utóbbi három hónapban, így a teljes piacra vonatkoztatott kihasználatlansági arány ismét csökkent valamelyest. A bérleti díjak szintje továbbra sem emelkedik, sőt, egyre bővül az épülettulajdonosok által a bérlők számára nyújtott kedvezmények köre - áll a DTZ 3. negyedéves budapesti irodapiaci elemzésében.

Az idei évre tervezett új irodaterületek közel nyolcvan százaléka már az első hat hónapban elkészült, így nem okozott meglepetést a harmadik negyedévben átadott irodák mennyisége. Mindössze két épület került a piacra, összesen 5.600 nm bérelhető területtel. Érdemes megemlíteni, hogy mindkét irodaház az irodapiac által eddig gyakorlatilag érintetlenül hagyott területen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés