Előfizetői tartalom

Most érdemes bérelni !

Portfolio
A budapesti A- és B-kategóriás bérirodaházak piacán az elmúlt másfél évben érvényesülő trendek egyértelműen a felhasználói oldalnak kedveznek. A jelentős túlkínálat és egyidejűleg a magyar gazdaságra is kiható általános recesszió érzékenyen érintette a fejlesztői oldalt. A negatív trendek miatt számos építtetőben a beruházások elnapolásának gondolata merült fel, de az előkészítési fázisba fektetett, az esetek zömében jelentős összeget kitevő kiadások miatt a tervbe vett projektek nagy része mégis megvalósulni látszik.

Az alábbiakban a Biggeorge's International írását tesszük közzé változatlan formátumban Az elmúlt évben közel 180ezer m2 első-osztályú irodaterület került átadásra, a 2002-ben befejezendő beruházások megközelítőleg 200ezer m2-rel fogják növelni a 1200ezer m2-t meghaladó állományt. Az átlagos kihasználatlansági ráta 23-24 %, mely a Közép-Kelet Európai régióban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés