Ma nagyot húz Trump és Harris
Globál

Ma nagyot húz Trump és Harris

Portfolio
Sorra járják a podcasteket az amerikai elnökválasztás jelöltjei, és ma Donald Trump a Spotify legnépszerűbb podcastje, a The Joe Rogan Experience vendége lesz. Taylor Swift után Kamala Harris kampányát pénteken egy másik népszerű szupersztár erősíti, houstoni rendezvényén Beyoncé lép fel.

Kamala Harris alelnök több népszerű podcastban is megjelent az elmúlt időszakban. A Call Her Daddy című műsorban, amely a Spotify második legnépszerűbb podcastja a The Joe Rogan Experience után, a reproduktív jogokról beszélgetett Alex Cooper műsorvezetővel. Ez a téma különösen fontos a demokraták és a női szavazók számára - tette hozzá a brit BBC.

Az All the Smoke című műsorban a Bay Area kosárlabdáról beszélgetett, míg a SmartLess podcastban Tim Walz jelölt képviselte a demokratákat Jason Bateman, Sean Hayes és Will Arnett színészek társaságában. Harris emellett a Club Shay Shay nevű műsorban is szerepelt, amelynek házigazdája Shannon Sharpe NFL-legenda, és különösen népszerű a fekete férfiak körében.

Ma Donald Trump Joe Rogan-interjújának felvétele kapja a legtöbb figyelmet.

A Reuters értesülései szerint Harris csapata is tárgyalt Joe Rogan stábjával egy esetleges szereplésről, de a kampánystáb később megerősítette, hogy az alelnök nem fog megjelenni a műsorban. Tervben van viszont egy beszélgetés Brene Brown szociálpszichológussal az Unlocking Us című podcastban, amely főleg női hallgatók körében népszerű.

A kampány egyik magas rangú tisztviselője szerint Harris az abortuszjogok kérdésére támaszkodik a republikánus riválisával szemben. A demokrata jelölt Donald Trumpot okolja a több államban bevezetett abortusztilalmakért, és felerősíti az e korlátozások által érintett emberek történeteit - írja a CNN.

Az alelnök pénteken Texasban tart beszédet a reprodukciós szabadságról. A houstoni gyűlésen, amelyen Beyoncé is fellép, Amanda és Josh Zurawski, valamint Shanette Williams is jelen lesz. A Zurawski házaspár pert indított Texas állam abortusztilalma ellen, miután Amanda életveszélyes terhességi komplikációkat szenvedett. Williams lánya, Amber Nicole Thurman 2022-ben halt meg egy kezelhető fertőzésben, amit a Georgia állam korlátozó abortusztörvénye miatti késedelmes orvosi ellátás okozott.

Címlapkép forrása: ©2024 American Broadcasting Companies, Inc via Getty Images

Holdblog

Mit keres ennyi iPhone Kínában?

A patriotizmus megjelenik az okostelefonok piacán is: a fogyasztók szívesen választják a hazait. Az Apple dominálja az észak-amerikai piacokat, míg a Samsung szinte egyeduralkodó Dél-Koreában...

Holdblog

Mit nézünk pontosan egy grafikonon?

Hiába nézzük ugyanazt az árfolyamot, nem ugyanazt látjuk rajta. Megvizsgálták, hogy befolyásolja-e a prognózisainkat az, hogy pontosan mire is fókuszálunk egy grafikonon. Az eredmény meglepő,.

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Óraátállítás 2024: kezdődik a téli időszámítás
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Banking Technology 2024
2024. november 5.
Graphisoft - Portfolio Construction Technology & Innovation 2024
2024. november 27.
HR (R)Evolution 2024 - Powered by Prohuman & Pénzcentrum
2024. november 13.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel mobilbarát hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
gáza izrael palesztin konfliktus háború idf bombázás stock