Bevetik a csodafegyvert Trump ellen, néhány hét alatt felszántja a csatatereket
Globál

Bevetik a csodafegyvert Trump ellen, néhány hét alatt felszántja a csatatereket

Portfolio
A volt amerikai elnök, Barack Obama csütörtökön egy pittsburghi egyetemi kampuszon tartott nagygyűlésen szenvedélyes beszédben állt ki Kamala Harris alelnök mellett, és keményen beleszállt Donald Trumpba – írja a Reuters. Ez volt Obama kampánykörútjának első állomása, amelyet az elnökválasztást eldöntő csatatérállamokban tervez tartani.

A 2009 és 2017 között az elnöki tisztet betöltő Barack Obama továbbra is népszerű a Demokrata Párt bázisán belül. A Pittsburghi Egyetemen tartott nagygyűlés

az első volt azon rendezvények sorában, amelyeket a következő hetekben a csatatérállamokban tart majd, amelyekben az elnökválasztás nagy eséllyel el fog dőlni.

Miután Joe Biden visszalépett az elnökjelöltségtől, és Kamala Harrist ajánlotta, Barack Obama és a volt first lady, Michelle Obama gyorsan támogatásáról biztosította az alelnököt.

A csatatérállam Pennsylvaniában tartott beszédében a volt elnök szenvedélyesen érvelt Trump ellen, hangsúlyozva, hogy a republikánus jelöltet csak a saját egója és a pénze érdekli. Obama elsősorban a férfi szavazókhoz szólt, akiknek a körében kisebb Kamala Harris támogatottsága, mint a nőknél.

Sajnálom, uraim. Különösen néhány férfinál azt vettem észre, hogy szerintük Trump viselkedése, a zaklatás és az emberek lehordása az erő jele. Azért vagyok itt, hogy elmondjam, nem ez az igazi erő. Az igazi erő az, hogy segítünk azoknak, akiknek szükségük van rá, és kiállunk azokért, akik nem mindig tudnak kiállni magukért

– jelentette ki Obama.

Ezzel szembeállította Harris hátterét és értékrendjét, aki középosztályi családban nőtt fel, és hisz az amerikai értékekben. Obama kiemelte Harris felkészültségét és konkrét terveit, többek között a lakhatással és az adókkal kapcsolatban.

Obama eddig mintegy 80 millió dollár összegyűjtésében segédkezhetett az elnökválasztási kampányban.

Címlapkép: Barack Obama volt amerikai elnök Kamala Harris amerikai alelnök, a Demokrata Párt elnökjelöltje mellett kampányol a Pittsburghi Egyetem Fitzgerald Field-épületében, a Pennsyylvania állambeli Pittsburghben 2024. október 10-én. A háttérben Bob Casey pennsylvaniai demokrata párti szenátor. Az elnökválasztást november 5-én tartják az Egyesült Államokban. MTI/EPA/Justin Merriman

HitelesAndrás

Ismét 400 Forint felett az Euro!

HitelesAndrás - Keress, kövess, költözz! Ismét 400 Forint felett az Euro! Ahogy az euro ismét átszakította a 400 forintos határt, úgy növekedett a telefonhívások száma, hogy most mi legyen..

Kasza Elliott-tal

Alibaba - kereskedés

2021. augusztus 2-án vettem BABA-t, most visszanéztem, ezt írtam akkor:Még hétfőn eladtam a Teslát 700-on és rögtön aznap vettem a pénzből Alibabát 199-ért. Kicsit talán elsiettem, de hát

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Újabb háborús konfliktus rémképe fenyeget – A tűzzel játszanak a világ egyik legfontosabb útvonalán

Likviditás szakértő - Vezető modellező

Likviditás szakértő - Vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel mobilbarát hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Banking Technology 2024
2024. november 5.
Graphisoft - Portfolio Construction Technology & Innovation 2024
2024. november 27.
HR (R)Evolution 2024 - Powered by Prohuman & Pénzcentrum
2024. november 13.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
hadgyakorlat Ukrajnában 2015-ben