Hadgyakorlat indul Magyarországon, keményen beszólt ellenfelének Trump - Háborús híreink vasárnap
Portfolio
Ballisztikus rakétát lőttek ki a jemeni húszik Izraelre, a támadást elhárította a légvédelem, de a roncsok károkat okoztak Jeruzsálem térségében. Az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij az Egyesült Államokban tett látogatása során találkozott Donald Trump volt amerikai elnökkel, aki esetleges újraválasztása esetére támogatásáról biztosította Ukrajnát. Az elnökjelölt emellett kampánybeszédében szellemi fogyatékosnak nevezte Donald Trump Kamala Harrist. Öt ország és 13 légi jármű részvételével nemzetközi helikopterharcászati oktatóképző gyakorlat kezdődik hétfőn a pápai repülőtéren. Háborús híreink percről percre.
Megosztás

Helikopteres hadgyakorlat indul Magyarországon

Öt ország és 13 légi jármű részvételével nemzetközi helikopterharcászati oktatóképző gyakorlat kezdődik hétfőn a pápai repülőtéren – közölte Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.

Helikopteres hadgyakorlat indul Magyarországon
Megosztás

Szellemi fogyatékosnak nevezte Donald Trump Kamala Harrist

A republikánus elnökjelölt, Donald Trump szombaton Wisconsinban tartott kampánybeszédet, ahol fokozta bevándorlóellenes retorikáját és személyeskedő megnyilvánulásokat tett Kamala Harris alelnök ellen - jelentette a The Guardian.

Szellemi fogyatékosnak nevezte Donald Trump Kamala Harrist
Megosztás

A világ legkisebb állama jöhet létre - Teret nyer a „toleráns és nyitott" iszlám?

Az albán miniszterelnök, Edi Rama nemrégiben jelentette be az ENSZ Közgyűlés ülésszakán New Yorkban, hogy a Tiranában működő Bektasi Világközpont hamarosan szuverén állami jogokat kap. A politikus kijelentette, hogy ezzel a lépéssel a toleráns és nyitott iszlám eszméinek globális terjedését kívánják elősegíteni - írta meg a Népszava.

A világ legkisebb állama jöhet létre - Teret nyer a „toleráns és nyitott
Megosztás

ORFK: több mint 13 000-en érkeztek Ukrajnából szombaton

Az ukrán-magyar határszakaszon 6037-en léptek be Magyarországra szombaton, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 6975-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatott az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).

A beléptetettek közül a rendőrség 34 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, amely 30 napig érvényes. Nekik ez idő alatt kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzéséért - áll a közleményben.

Megosztás

Netanjahu bemondta: történelmi fordulópont a Hezbollah rettegett vezérének meggyilkolása

Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök kijelentette, hogy Szájed Haszan Naszrallahnak, a Hezbollah libanoni fegyveres szervezet vezetőjének a likvidálása történelmi fordulópont, amely megváltoztathatja az erőegyensúlyt a Közel-Keleten, ugyanakkor figyelmeztetett a közelgő napok jelentette erőpróbára.

Netanjahu bemondta: történelmi fordulópont a Hezbollah rettegett vezérének meggyilkolása
Megosztás

Tényleg magára hagyná Ukrajnát Donald Trump? Elmondta Zelenszkij, mi hangzott el zárt ajtók mögött

Az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij az Egyesült Államokban tett látogatása során találkozott Donald Trump volt amerikai elnökkel, aki esetleges újraválasztása esetére támogatásáról biztosította Ukrajnát.

Tényleg magára hagyná Ukrajnát Donald Trump? Elmondta Zelenszkij, mi hangzott el zárt ajtók mögött
Megosztás

Elindult a megtorlás: ballisztikus rakétát lőttek ki Izraelre, becsapódást jelentettek Jeruzsálemnél

Ballisztikus rakétát lőttek ki a jemeni húszik Izraelre, a támadást elhárította a légvédelem, de a roncsok károkat okoztak Jeruzsálem térségében – írja a Times of Israel.

Elindult a megtorlás: ballisztikus rakétát lőttek ki Izraelre, becsapódást jelentettek Jeruzsálemnél
Holdblog

Haldoklik a kínai vállalkozó szellem

\"Az egész iparág a szemünk láttára halt meg. A vállalkozói szellem halott. Nagyon szomorú látni.\" Ezt a mondatot egy pekingi gazdasági-politikai tisztségviselő mondta a Financial... The post

RSM Blog

EPR vagy KVDT termékdíj?

Egy évvel ezelőtt a vállalatok még csak ízlelgették az EPR és a MOHU rövidítést, és mindenki próbálta megfejteni, hogy milyen tennivalója lesz a kiterjesztett gyártói felelősség körében

Kasza Elliott-tal

Franklin Resources Inc. - elemzés

Akarok venni egy új osztalékrészvényt, hogy végre bővüljön a portfólióm, az elmúlt időszakban csak adtam belőle. Ezért aztán nézegetem azt a táblát, amit a Top 10 osztalékfizetőre haszn

KonyhaKontrolling

Ki tart szolgasorban?

Internetes fórumok böngészése során gyakran találkozom azzal a problémával, hogy valaki nem tud felmondani a munkahelyén. Vagy még rosszabb, nem mer ellentmondani a vezetőnek, még akkor sem, ha

GDPR

Hogyan fejleszd a mobil appodat?

A francia adatvédelmi hatóság (CNIL) mobilalkalmazások fejlesztésére vonatkozó útmutatót tett közzé azzal a céllal, hogy elősegítse az adatvédelmi szabályoknak megfelelő alkalmazásfejlesz

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Összeomlik idén a polar vortex? - Megszólaltak a kutatók, kiderült, milyen tél várhat ránk
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel mobilbarát hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Energy Investment Forum 2024 - A MEKH szakmai támogatásával
2024. október 10.
Fókuszban a KKV versenyképesség - Kecskemét
2024. október 2.
Banking Technology 2024
2024. november 5.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
katonák hadsereg stock