Amerikai elnökválasztás 2024:  Donald Trump mindenkibe beleállt a Kamala Harris elleni első vitája előtt
Globál

Amerikai elnökválasztás 2024: Donald Trump mindenkibe beleállt a Kamala Harris elleni első vitája előtt

Portfolio
Donald Trump volt amerikai elnök vasárnap ismét napirendre vette a Kamala Harris demokrata elnökjelölttel szembeni vita kérdését. A republikánus zászlóvivő azon morfondírozott, hogy ugyan miért kellene részt vennie egy ABC News által szervezett szópárbajon - írja a Hill.

Néztem ma reggel az ABC FAKE NEWS-t, mind a könnyűsúlyú riporter Jonathan Carl(K?) nevetséges és elfogult interjúját Tom Cotton-nal (aki fantasztikus volt!), mind az úgynevezett Trump-gyűlölőkből álló kommentátoraikat, és azt kérdezem, miért vállalnám el a Kamala Harris elleni vitát ezen a csatornán?

- fogalmazott a volt elnök a Truth Social közösségi platformon. Tom Cotton arkansas-i szenátor egyébként a csatorna műsorában azzal vádolta a demokratákat a múlt heti jelölőgyűlésük fényében, hogy "Trump-féle elmeháborodottsági szindrómával" rendelkeznek.

Donald Trump a posztjában felidézte továbbá, hogy Donna Brazile, a Demokrata Nemzeti Bizottság (DNC) volt elnöke és az ABC jelenlegi közreműködője 2016-ban előzetesen megosztott egyes témákat Hillary Clinton kampánystábjával a csatorna által szervezett fórumon felmerülők közül.

Trump azt sugallta, szerinte hasonló történhet idén Kamala Harrisszel is, mivel az alelnök az abc-t birtokló disney egyik vezetőjével, DANA waldennel baráti viszonyt ápol.

Az ABC szerint Walden nem szól bele a szerkesztői döntésekbe. Trump ezenkívül azt is megkérdőjelezte, hogy az ABC vele pereskedésben álló műsorvezetőjének, George Stephanopoulosnak lesz-e szerepe az esemény lebonyolításában.

Rengeteg kérdésre kell válaszolniuk!!! Miért utasította el Harris a Foxot, az NBC-t, a CBS-t, sőt még a CNN-t is? További részletek hamarosan!!!

- írta Trump, kérdőre vonva a demokrata alelnököt.

Trump eredetileg beleegyezett egy ABC News által rendezett szeptemberi vitába Joe Biden elnökkel, miután azonban Kamala Harris indult Biden helyett, az exelnök több ízben is kifejezte, nem biztos, hogy meg fog jelenni a csörtén.

A két fél végül megegyezett a szeptember 10-i vitában az ABC-n,

ám Trump további események megrendezését javasolta szeptemberben a Fox News és az NBC csatornáin. Harris kampánystábja szeptemberben egy elnökjelölti, októberben pedig egy alelnökjelölti és egy további Trump-Harris-vitát helyezett kilátásba.

Feltételezve, hogy Donald Trump valóban megjelenik szeptember 10-én, hogy Harris alelnökkel vitázzon, akkor Walz kormányzó október 1-jén találkozik JD Vance-szel, és az amerikai népnek októberben újabb lehetősége lesz arra, hogy az alelnököt és Donald Trumpot a vita színpadán lássa

- közölte Michael Tyler, a Harris-kampány kommunikációs igazgatója.

A szeptember 10-i vitát a tervek szerint Philadelphiában tartja az ABC, David Muir és Linsey Davis lesznek a moderátorok.

Címlapkép forrása: 2020 American Broadcasting Companies, Inc via Getty Images

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új adót vetnének ki a jövedelmekre – elképesztő összegeket szerezhetnek a költségvetéseknek
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
ukrán tüzérek