Bizarr botrányba keveredett az amerikai elnökjelölt - Mindent bevallott
Globál

Bizarr botrányba keveredett az amerikai elnökjelölt - Mindent bevallott

MTI
|
Portfolio
Tíz évvel ezelőtt Robert F. Kennedy független elnökjelölt kidobta egy medvebocs tetemét a New York-i Central Parkban, majd úgy állította be a helyzetet, mintha az állatot biciklivel ütötték volna el - közölte maga a politikus egy helyi idő szerint vasárnap vetített televíziós beszélgetésben.

A politikus Roseanne Barr komikussal folytatott beszélgetése alatt utalt az egy évtizede történt incidensre. Kennedy vallomásával vélhetően egy róla szóló, de még nem publikált New Yorker-cikket akart megelőzni.

Alig várom, hogy lássam, hogyan próbálja kiforgatni a New Yorker a történteket

- írta a politikus az X-en a beszélgetésről közzétett videofelvétel mellé.

Kennedy a beszélgetésben elmesélte: éppen a New York állambeli Hudson-völgy felé kocsizott, mikor az előtte levő autó elütött egy fiatal medvét. A politikus saját kocsijába rakta a medve tetemét, és bevallása szerint arra készült, hogy otthon megnyúzza. Viszont egy késő estébe nyúló vacsora után rögtön a New York-i repülőtérre kellett mennie, a medvét viszont nem hagyhatta a járműben. Elmondta, hogy egy bicikli is volt az autóban, amelyet valaki azért bízott rá, hogy megszabaduljon tőle.

Szavai szerint úgy döntött, hogy kiteszi a medvét a Central Parkban, és úgy állítja be, mintha biciklivel ütötték volna el.

Aki megtalálja, biztos jól fog szórakozni - mesélte a tíz évvel ezelőtti esetről. 2014 októberében a rendőrség egy feketemedvebocs tetemére bukkant a Central Park bozótjaiban. Az eset felderítésére vizsgálat indult. A vadvédelmi hatóságok később arra a következtetésre jutottak, hogy az állatot elütötték.

A Kennedy család tagjaként ügyvédként ismert ifjabb Robert F. Kennedy a Reuters/Ipsos felmérése szerint a megkérdezettek 8 százalékának támogatását élvezi, de több államban még nem került fel a neve a szavazólapokra. A demokratából lett független jelöltet egy hónapja azzal vádolták, egy grillnyársra húzott kutya tetemével pózolt, amit azzal utasított vissza, hogy a fényképen egy kecske látható.

Címlapkép: Robert F Kennedy Jr. elnökjelölt beszél a Nixon Könyvtárban 2024. június 12-én a kaliforniai Yorba Lindában. Címlapkép forrása: Gina Ferazzi/Los Angeles Times via Getty Images

Holdblog

Egyenlő számban a rajtnál

Most, amikor a nemzetközi sportéletet az a kérdés uralja, hogy mitől számít valaki férfinak vagy nőnek, külön pikantériája van az e heti ábránknak. A párizsi... The post Egyenlő számban a

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem fogsz hinni a szemednek: mi történt a horvát árakkal?
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Ez is érdekelhet
tiktok-európai-unió-bizottság-dsa