Trump csak a Foxon vitázna? Harris keményen visszaszólt!
Globál

Trump csak a Foxon vitázna? Harris keményen visszaszólt!

Portfolio
Donald Trump, a republikánusok elnökjelöltje szeptember 4-én a Fox News csatornán szeretne vitázni Kamala Harris demokrata alelnökjelölttel. Harris kampánycsapata azonban úgy véli, hogy Trump ezzel megpróbál kihátrálni az eredetileg az ABC-n tervezett vitából.

Az elmúlt napokban Donald Trump ex-elnök már húzott egy csavart az elnökjelölti vitával kapcsolatban, amikor először azt mondta, hogy Kamala Harris alelnök nem mer ellene kiállni, majd azt mondta, hogy ő nem áll ki a Demokrata Párt jelöltjével. Harris erre kedden Georgiában, egy kampányeseményen azt mondta,

„Donald, nagyon remélem, hogy átgondolja, hogy találkozzon velem a vitapódiumon, mert ahogy a mondás tartja, ha van mondanivalója, mondja a szemembe”.

Ezután négy napig bizonytalan volt, hogy mi lesz az elnökjelöltek vitájával, mert Trump nem kommentálta a kihívást. Szombaton viszont a volt-elnök jelezte, mégis kiállna, de csak a Fox csatornán.

A vita szabályai hasonlóak lennének az első Joe Biden elnökkel folytatott vitához, aki időközben visszalépett az újraválasztási kampányától – közölte Trump péntek késő este az Igazság közösségi oldalon közzétett bejegyzésében. Ezúttal azonban arénaközönségnek kellene szerinte lennie, és a csatatér államban, Pennsylvaniában kerülne megrendezésre.

Michael Tyler, Harris kampányának kommunikációs igazgatója szerint Trump rémülten menekül és próbál kihátrálni a már elfogadott vitából.

„Donald Trump rémülten menekül, és megpróbál kihátrálni a vitából, amelybe már beleegyezett, és egyenesen a Fox Newshoz rohan, hogy kihúzzák a csávából” – mondta Tyler.

Harris pénteken biztosította a demokrata jelöltség megszerzéséhez szükséges delegált szavazatokat.

Trump és Biden korábban megállapodtak egy második vitáról szeptember 10-én az ABC News-on. A legtöbb azonban Trump azt javasolta, hogy helyezzék át ezt a Foxra.

"Az alelnök így vagy úgy ott lesz, hogy éljen a lehetőséggel főműsoridőben országos közönség előtt beszélni" - mondta Tyler.

"Szívesen tárgyalunk további vitákról is a két kampány által már elfogadott vita után" – tette hozzá.

Forrás: Reuters

Címlapkép forrása: 2022 Claflin University via Getty Images

Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem fogsz hinni a szemednek: mi történt a horvát árakkal?
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
szeptember 11