Donald Trump csúnyán beleszállt Kamala Harrisbe, kártérítést követel csalás miatt
Globál

Donald Trump csúnyán beleszállt Kamala Harrisbe, kártérítést követel csalás miatt

Portfolio
Az elmúlt napok történelmi eseményeire reagálva Donald Trump republikánus elnökjelölt közösségi oldalán kezdett hadjáratba a Demokrata Párt újdonsült várható elnökaspiránsa, Kamala Harris alelnökkel szemben. A volt elnök kritikáihoz alelnökjelöltje, J. D. Vance is csatlakozott.

A hazug Kamala Harris, a Biden által kinevezett „határcár”, aki soha nem járt a határon, és akinek a hozzá nem értése miatt a világ LEGROSSZABB és LEGVESZÉLYESEBB határát kaptuk

- osztotta meg közösségi oldalán Donald Trump, aki múlt héten fogadta el harmadik alkalommal a Republikánus Párt elnökjelöltségét. A volt elnök utalt arra is, hogy a demokraták Joe Biden visszalépése után nem voltak restek Trumpot az eddigi legidősebb elnökjelöltnek titulálni. Az exelnök azt írta Kamala Harrisről, hogy "abszolút szörnyű mutatókkal rendelkezik egy DONALD J. TRUMP nevű remek és briliáns fiatalemberrel szemben! Vigyázzatok, mit kívántok, demokraták???".

A demokraták hazudtak és félrevezették a közvéleményt a korrupt Joe Bidenről, és most kiderült, hogy ő egy teljes és totális kognitív és fizikai „KÁOSZ”

- véli a hivatalban lévő elnök lecseréléséről az elődje egy másik bejegyzésben. A korábbi elnök ezelőtt egyébként

kártérítést is követelt,

amiért "újra kell kezdeniük" a kampányt Biden visszalépésével, és feleslegesen voltak "kénytelenek időt és pénzt költeni a korrupt Joe Biden elleni küzdelemre." Trump szerint az előválasztást korábban megnyerő elnök félreállítása azt bizonyítja, hogy ellopták Bidentől a győzelmet,

azaz a demokraták a valódi fenyegetés az ország demokráciájára nézve.

Trump mellett alelnökjelöltje, J. D. Vance ohiói szenátor is támadásba lendült a riválisából lett elnökjelölttel szemben. Az AP szerint legutóbbi, Virginia államban tartott gyűlésében azt mondta, "a történelem nemcsak olyan vesztesként fog emlékezni Joe Bidenre, aki feladta, hanem mint az Amerikai Egyesült Államok történetének egyik legrosszabb elnöke" - jelentette ki, majd hozzátette:

Kamala Harris milliószor rosszabb, és ezt mindenki tudja. Részese volt Joe Biden minden egyes kudarcának, és hazudott arról, hogy mentálisan alkalmas-e az elnöki tisztség betöltésére.

Vance az infláció mellett elsősorban azzal támadta Harrist, hogy elmondása szerint szélsőségesebb még Bidennél is, a bevándorlási válságot pedig "Kamala Harris-válságnak" nevezte.

Címlapkép: Joe Biden amerikai elnök és Donald Trump republikánus elnökjelölt, volt amerikai elnök részt vesz a CNN elnökjelölti vitáján a CNN stúdiójában 2024. június 27-én Atlantában, Georgia államban. Címlapkép forrása: Getty Images

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
INS Khukri indiai hadihajó