Tagadja az amerikai elnökjelölt, hogy grillezett kutyával pózolt volna
Globál

Tagadja az amerikai elnökjelölt, hogy grillezett kutyával pózolt volna

Portfolio
Robert F. Kennedy Jr. független amerikai elnökjelölt "egy rakás hulladéknak" nevezte a Vanity Fair magazin cikkét, amely azzal vádolta meg, hogy szexuálisan zaklatta a családja korábbi bébiszitterét, valamint hogy egy nyárson sült kutyával pózolt Dél-Koreában - írja a BBC.

A Vanity Fair arról számolt be, hogy az 1990-es évek végén a most 70 éves Robert F. Kennedy Jr. állítólag megfogdosta és zaklatta az akkor 23 éves bébiszitterét, aki a környezetvédelmi jogi munkájában is segített neki. A vádakra reagálva Kennedy azt nyilatkozta a Breaking Points nevű podcast adásában,

nagyon, nagyon féktelen ifjúságom volt.

"A bejelentő beszédemben azt mondtam, hogy annyi csontváz van a szekrényemben, hogy ha mind szavazhatnának, elindulhatnék a világ királyának" - tette hozzá az 1963-ban merénylet áldozatává vált volt amerikai elnök, John F. Kennedy unokaöccse, aki

a vádakat nem tagadta, csupán azt mondta, nincs hozzáfűznivalója az ügyben.

A magazin arról is írt Kennedyvel kapcsolatban, hogy több házasságon kívüli viszonyt folytatott, és erőteljesen védte unokatestvérét, akit egy 15 éves lány meggyilkolásáért ítéltek el.

A Kennedy-kampány a cikkre válaszul azzal vádolta a magazint, hogy a Demokrata Párt vezetésével szövetkezik.

Kennedy a cikk egy másik állítását hevesen visszautasította, miszerint egy koreai utazás során egy grillezett kutyával pózolt volna, amivel egy barátjának küldött üzenetben később viccelődött is. A független elnökjelölt szerint a fotó nem Koreában, hanem Dél-Amerika Patagónia régiójában készült, és a képen látható állat egy kecske volt.

A kezdetben demokrata színekben induló volt környezetvédelmi jogász a közösségi oldalán azt írta, a hazugságok ellenére folytatja a megélhetési problémákkal küzdő amerikaiak melletti kiállást, habár a demokraták "szemétdombra való írása talán eltereli a figyelmünket Biden elnök kognitív hiányosságairól, de nem sokat tesz az társadalmi diskurzus javításáért vagy az élelmiszerek árának csökkentéséért."

Címlapkép: Robert F. Kennedy Jr. független elnökjelölt beszél a kaliforniai Los Angelesben 2024. március 30-án. Címlapkép forrása: Getty Images

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Valamit tervez a kormány - Mi lesz az OTP-vel?
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
joe biden