Ez lehet a mobilok jövője: nagy újdonsággal rukkolt elő egy európai gyártó
Globál

Ez lehet a mobilok jövője: nagy újdonsággal rukkolt elő egy európai gyártó

Portfolio
A brit Nothing telefongyártó vállalat új, otthon felszerelhető modulokkal ellátott okostelefon bejelentésére készül - szúrta ki a The Verge a vállalat közösségimédia-felületein. Értesülések szerint a mobil az extra testreszabhatóság mellett elérhető áron érkezik majd a boltokba.

Az okostelefonok terén megszokhattuk már az évek során, hogy a gyártók egyre kisebb mozgásteret hagynak a felhasználóknak a készülékük fizikai elemeinek testreszabására. A meglepő telefondizájnjairól híres Nothing azonban szembemenne a mostanában megszokott trendekkel.

A cég CMF nevű alvállalata tegnap X-en (korábban Twitter) mutatta meg fotókon első -elmésen CMF Phone 1 névre keresztelt - készülékét.

A fotók alapján egyből látszik, hogy a Phone 1 megkapta a Nothing telefonoktól megszokott indusztriális, látható csavarokkal ellátott dizájnt, a gyártó védjegyévé váló világító panelek azonban lemaradtak a mobilról. Ez logikus lépésnek tűnik, ugyanis a CMF mobilja várhatóan jóval olcsóbb lesz az anyavállalat készülékeihez képest.

Azonban jobban megnézve a képeket, sok újdonságot figyelhetünk meg.

A képen látható telefonok mindegyike valamilyen külső, a telefonra erősíthető kiegészítőt kapott, amelyet maguk a felhasználók szerelhetnek fel, egy kis csavarhúzó segítségével.

A közzétett fotókon kiszúrhatunk a telefon hátlapjára erősíthető extra akkumulátort, a készülék kitámasztásához használható állványt és egy zsinóros akasztót is.

Ezeken felül egy másik posztban a gyártó azt sugallja, hogy a teljes hátlap cserélhető lesz, így a tulajdonosok bármikor változtathatnak mobiljuk színén.

További érdekes választás a gyártótól, a telefon hátlapján elhelyezett tekerőgomb, amelyet a The Verge szerint a jövőben hangerőállításra és hangvezérlésre használhatnak majd a felhasználók, lecserélve azt pedig további kiegészítőket csatolhatnak a telefonhoz.

A CMF Phone 1-et a gyártó hivatalosan július 8-án fogja bemutatni a közönségnek, egy új okosórával és Bluetooth fülhallgatóval együtt.

A címlapkép illusztráció. Címlapkép forrása: Getty Images

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Valamit tervez a kormány - Mi lesz az OTP-vel?
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
trump golfautó