Előfizetői tartalom

Újabb csapást mért Oroszország Ukrajnára

Portfolio
Ugyan az ukrán légierő tájékoztatása szerint a légvédelmi rendszerek sikeresen lelőttek 12 rakétát, valamint 13 drónt, de az energetikai infrastruktúrát célzó éjjeli támadások következtében két energetikai dolgozó megsebesült Zaporizzsja régióban, emellett pedig jelentős károk keletkeztek Lviv városában található energetikai berendezésekben is - számolt be a BBC.

Volodimir Zelenszkij elnök nemrégiben kijelentette, hogy Moszkva az ország áramtermelő kapacitásának felét megsemmisítette március vége óta. A mostani támadás pedig ezen a héten már a második volt, amely az energetikai infrastruktúrát célozta. Csütörtökön hét alkalmazott sebesült meg egy nagyszabású éjszakai támadás során, amelyben többek között egy erőmű is megrongálódott....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés