Előfizetői tartalom

Itt van Joe Biden mesterterve: megoldás születhet Amerika egyik legnagyobb problémájára?

Portfolio
Hamarosan újabb bevándorlásügyi intézkedést jelenthet be a Fehér Ház. Miután a Joe Biden amerikai elnök vezette kormányzat nemrég a mexikói határon érkezőket érintő szigorítást vezetett be, ezúttal a papírok nélkül legalább 10 éve az országban élő, amerikai állampolgárokkal házasságban élő személyeknek nyújthat védelmet a kitoloncolás elől - írja a CBS News.

A Fehér Ház tisztviselői által kidolgozott program munkavállalási engedélyt és kitoloncolás elleni védelmet nyújtana az amerikai állampolgárokkal összeházasodott, engedély nélküli bevándorlóknak, amennyiben legalább 10 éve az Egyesült Államokban élnek. A javaslat emellett megnyitná az utat az állandó jogállás és az amerikai állampolgárság felé egyes kedvezményezettek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés