FONTOS Brüsszelnek egy nagy haditerve van, de azonnal jött rá egy vétó
 
Előfizetői tartalom

Ítéletidő Németországban: a foci EB-t is érinti

Portfolio
Berlinben kedden bezártak két szurkolói zónát, a rendkívüli időjárási való tekintettel. Ugyan az Európa-bajnokságon kedden nem lesz Berlinben mérkőzés, szurkolók tömegei gyűltek össze a fővárosban, hogy közvetítésen nézzék meg közösen a mai meccseket. A német főváros térségében heves esőzésekre, zivatarokra és jégesőre lehet számítani.

A jelenleg zajló futball Európa-bajnokság két kiemelt szurkolói zónája is zárva tart ma Berlinben a térségben várható rendkívüli időjárás miatt. A német meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint heves esőzések, zivatarok és jégeső várható a főváros tágabb környékén. Az ilyen időjárási körülmények komoly veszélyt jelenthetnek a szabadtéri rendezvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés