FONTOS Brüsszelnek egy nagy haditerve van, de azonnal jött rá egy vétó
 
Előfizetői tartalom

Felvétel: csúnyát bakizott Joe Biden, a Fehér Ház sem hagyta szó nélkül a dolgot

Portfolio
Az utóbbi napokban több videó is vírusként terjedt az interneten Joe Biden amerikai elnökről, amelyeken egyesek szerint zavarodott állapotban látható a demokrata politikus. A Fehér Ház ezután azzal vádolta meg "jobboldali kritikusait", hogy egy félretájékoztató kampány keretében szándékosan úgy szerkesztettek meg videókat, hogy rossz fényben tüntessék fel az elnököt, és aláássák a demokrata politikus mentális rátermettségét - írja a BBC.

Joe Biden amerikai elnök legutóbbi, állítólagos incidense során többen azt állították, hogy a hétvégi, hollywoodi adománygyűjtő eseményén Bident a vele egy színpadon szereplő Barack Obamának kellett levezetnie a színpadról. Ezt cáfolandó, a Fehér Ház további felvételeket osztott meg a jelenetről, amelyek szerintük azt mutatják, hogy BIDEN CSAK AZÉRT ÁLLT MEG, HOGY...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés