Előfizetői tartalom

Olyan lépésre készül Marine Le Pen, amivel végképp kiütheti a nyeregből Emmanuel Macront

MTI
|
Portfolio
A francia konzervatív Köztársaságiak (LR) vezetője, Eric Ciotti kedden szövetségre szólított fel az európai parlamenti választásokon győztes, Marine Le Pen vezette Nemzeti Tömörüléssel (RN) az előrehozott nemzetgyűlési választások három hét múlva esedékes első fordulójában. A bejelentés óriási felháborodást váltott a Köztársaságiak vezető politikusai részéről.

Szövetségre van szükségünk – miközben önmagunk maradunk – az RN-nel és annak jelöltjeivel – jelentette ki Eric Ciotti a TFI kereskedelmi televízió híradójában, hivatalosan elfogadva egy olyan álláspontot, amely rendkívül vitatott a saját pártján belül, és amire még nem volt példa a francia jobboldal történetében. Eric Ciotti elmondta: személyesen tárgyalásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés