Előfizetői tartalom

Forradalom készül: teljesen megváltozhat az, ahogyan telefonálunk

Portfolio
A Nokia vezérigazgatója egy teszthívás kereteiben bemutatta a vállalat új, háromdimenziós hangot biztosító technológiáját, amellyel még élethűbbé tennék a telefonhívásokat. Az innováció az 5G Advanced szabvány része lesz, és várhatóan néhány év múlva már a felhasználók számára is széles körben elérhetővé válik- jelentette a Reuters.

Az új technológia, amelyet "immersive audio and video" (tükörfordításban: "magával ragadó hang és videó") néven emlegetnek, háromdimenziós hangzással javítja a hívások minőségét, élethűbbé téve a felhasználók interakcióit beszéd közben. Bemutattuk a hanghívások jövőjét - mondta az újdonságról Pekka Lundmark, a Nokia vezérigazgatója. A jelenlegi okostelefonos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés