Előfizetői tartalom

Ez egyre kellemetlenebb – Újabb csúcsmodern orosz hadihajót üthettek ki az ukrán drónok

Ukrán források szerint vasárnap egy tengeri drón eltalált és elsüllyesztett egy orosz hadihajót. Az akcióról egymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot, ugyanakkor egyre valószínűbb, hogy Moszkva egyik kifejezetten modern, Bjkov-osztályú korvettjét szerelték le. Mit tudunk a hajóról és mit is jelent ez az orosz flottára nézve? Lássuk.

Vasárnap délután jelentek meg a Telegram közösségi médiaoldalon az első hírek a Krím-félszigeten ténykedő ukrán partizánok által üzemeltetett Crimean Wind csatorna arról, hogy az ukrán fegyveres erők egy tengeri drónnal eltaláltak egy orosz hadihajót, amelyet először egy Ropucsa-osztályú deszanthajóként azonosítottak. Kapcsolódó cikkünk 2024. 06. 09. Kimerészkedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés