Előfizetői tartalom

Elgondolkodtató számok érkeztek: így látják az amerikaiak a Biden–Trump-párharcot

Portfolio
A CBS News a YouGovval együttműködésben készített friss közvélemény-kutatást, amely gyakorlatilag döntetlenre becsüli az amerikai elnökválasztás jelenlegi állását. A felmérés emellett kitért a választók preferenciáit leginkább befolyásoló kérdésekre, ami azt mutatja, hogy a biztos szavazók kevesebb mint 30 százaléka tartja jelentős faktornak Donald Trump volt elnök elítélését.

A felmérés szerint országos szinten a Joe Biden demokrata elnök 49 százalékon áll, míg republikánus elődje, Donald Trump a választáson minden bizonnyal részt vevők 50 százalékának a támogatását tudhatja magáénak. Ha a csatatérállamok eredményeit nézzük, akkor viszont fordul az állás, és Biden veszi át a vezetést egy százalékkal. Mivel a kutatás hibahatára 3,2 százalék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés